Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-almere.nl


  Waarzegsters in Almere geven inzicht in uw toekomst, werk en relaties.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Sissy
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-almere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Lieve Sissy, bedankt weer voor de rake voorspellingen. U zit er altijd boem boven op. Super bedankt dikke knuffel :) .




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sissy   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Leuk gesprek. Op veel punten heb je gelijk, en de rest zal ik zelf moeten uitvogelen he.




Ervaring van R met waarzegster Sissy   Ervaring van R met waarzegster Sissy   Ervaring van R geplaatst op 15 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Lieve Sissy. Alles is uitgekomen zoals u altijd voorspelt hebt wow wow wow. Dikke knuffel en kusjes.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sissy   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Klaar en duidelijk heel oprecht
Dank u
Anouck .




Ervaring van Anouck met waarzegster Sissy   Ervaring van Anouck met waarzegster Sissy   Ervaring van Anouck geplaatst op 28 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Lieve sisi
Weer al had u gelijk. Bedankt lieve dame voor alles.
Alles is gebeurd zoals u zei xxxx .




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sissy   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Wat Sissy me een paar jaar geleden haarfijn heeft uitgelegd is nu aan het gebeuren.DANK U 1000 maal DANK.
1 van de beste op deze lijn X.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sissy   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Lieve Sissy,

Jij bent een fantastisch medium en een geweldige vrouw. Telkens weer stel je mij gerust. Ik hoop dat alles in orde komt. Dank je wel voor je steun. Ik kan iedereen aanraden om naar Sissy te bellen. Ze is top. Groetjes Ina.




Ervaring van Ina met waarzegster Sissy   Ervaring van Ina met waarzegster Sissy   Ervaring van Ina geplaatst op 17 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Sissy is een heel goed Medium, draait er niet omheen. Snel to the point, kort en duidelijk.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sissy   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Meteen raak al veel voorspellingen zijn uitgekomen. Sissy heeft mij tevens veel inzichten gegeven.




Ervaring van Nicole met waarzegster Sissy   Ervaring van Nicole met waarzegster Sissy   Ervaring van Nicole geplaatst op 3 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  heb nu jaar contact met sissy.
ze is recht voor de raap . wat ik dacht wat ik nooit zou doen wat ze zei is toch echt uit gekomen . echte topper.




Ervaring van jolanda met waarzegster Sissy   Ervaring van jolanda met waarzegster Sissy   Ervaring van jolanda geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Lieve sissy
Ik wil u bedanken voor de mooie readings en vooral u zit er pal op. Bedankt daarvoor. U bent een lieve vrouw draait er geen doekjes en zo hoort het te zijn.
Ik wens u een heel goed en gezond 2020.
Knuffel .




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sissy   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Prachtig medium heeft weeral eens gelijk, ik zou dit jaar nog op reis gaan wat ik helemaal niet van plan was maar ben toch geweest per toeval dank je, je bent een zeer warme vrouw.




Ervaring van Sonia met waarzegster Sissy   Ervaring van Sonia met waarzegster Sissy   Ervaring van Sonia geplaatst op 19 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Vandaag 7 december een prachtige reading gehad. Ik vind Sissy een enorm aangename vrouw, duidelijk en recht voor de raap, ik hou ervan.
Sissy, heel erg bedankt .




Ervaring van Jo met waarzegster Sissy   Ervaring van Jo met waarzegster Sissy   Ervaring van Jo geplaatst op 7 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Kei toffe leuke dame, die aan de hand van een foto direct het karakter van die persoon omschreef zonder ik ook maar iets zei en ja hoor het klopte allemaal toppie, dank je wel.




Ervaring van A met waarzegster Sissy   Ervaring van A met waarzegster Sissy   Ervaring van A geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Geweldige vrouw stelt mij altijd gerust en draait er geen doekjes om. Bedankt er zijn al veel dingen uitgekomen, nu de rest hopelijk ook.




Ervaring van Sonia met waarzegster Sissy   Ervaring van Sonia met waarzegster Sissy   Ervaring van Sonia geplaatst op 21 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Wat een top vrouw, gek als een deur maar recht door zee. Eerlijk ga zo door lieverd. Ik bel jouw snel weer.

Groetjes A.




Ervaring van Angela met waarzegster Sissy   Ervaring van Angela met waarzegster Sissy   Ervaring van Angela geplaatst op 10 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Superbedankt voor uw geruststelling Sissy,

Voel me idd nu wel heel rustig en ook goed om te weten wat de toekomsvooruitzichten op korte termijn zijn,.
U hield mij ook niet onnodig aan de lijn, maar gaf duidelijke antwoorden.
Ik raad iedereen aan om u te contacten.

Nogmaals hartelijk dank Sissy,
Een grote knuffel van mij,

R.




Ervaring van R met waarzegster Sissy   Ervaring van R met waarzegster Sissy   Ervaring van R geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Sissy is snel duidelijk. geeft direct antwoord op al je vragen, houd je niet onnodig lang aan de lijn.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sissy   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  1 Woord een top dame, positief en eerlijk ben benieuwd wie geduld heeft wordt extra beloond ik hou je op de hoogte.

Echt een aanrader.

Gr. Angela.




Ervaring van Angela met waarzegster Sissy   Ervaring van Angela met waarzegster Sissy   Ervaring van Angela geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Net weer met Sissy gesproken, ze weet altijd nog over de vorige gesprekken, is heel snel met antwoorden. blijft bij wat ze ziet, tijd is lastig,we wachten het af, komt goed zei ze. bedankt Sissy.




Ervaring van Y. met waarzegster Sissy   Ervaring van Y. met waarzegster Sissy   Ervaring van Y. geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Zij is echt heel goed. Geen nonsens. Geen lange gesprekken. Straight to the point. Gewoonweg top.




Ervaring van Vrouw met waarzegster Sissy   Ervaring van Vrouw met waarzegster Sissy   Ervaring van Vrouw geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Fijne gesprek gehad met Sissy zo daarnet. Fijne en leuke dame om mee te praten. Zegt hoe het zit en draait er niet om heen. Top dame. Zeker een aanrader .




Ervaring van Stefanie met waarzegster Sissy   Ervaring van Stefanie met waarzegster Sissy   Ervaring van Stefanie geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Sissy, je bent een lieve vrouw , het deed mij enorm goed om met jou te praten , ook dat mijn overleden papa dicht bij mij is ik kreeg tranen in mijn ogen toen je me dat vertelde, ik hoop dat het beter gaat met mijn dochter maar dan moet ze haar best doen op school zoals jij mij vertelde, er voor gaan.
Want ik ben boos op haar 2 jaar verloren aan de unief.
Bedankt sissy voor je steun.
Inge.




Ervaring van inge met waarzegster Sissy   Ervaring van inge met waarzegster Sissy   Ervaring van inge geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Waauw hoe je de persoon in kwestie omschreef bij haar karakter ongelofelijk zonder dat ik het je verteld had. Dus ik vertrouw op je voorspelling dat deze gaat uit komen. Je vertelde ook alles in snel tempo zodat je mij duidelijk niet aan de draai zou houden en je vertelde mij ook rustig te blijven 10 sterren waard.




Ervaring van Sabrina met waarzegster Sissy   Ervaring van Sabrina met waarzegster Sissy   Ervaring van Sabrina geplaatst op 3 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Je bent een geweldige vrouw. Wel geschrokken van bepaalde antwoorden die ik kreeg maar stond er ook niet versteld van gezien de situatie. We houden contact.




Ervaring van Cindy met waarzegster Sissy   Ervaring van Cindy met waarzegster Sissy   Ervaring van Cindy geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Net een heel goede Reading gehad. Voel mij echt opgelucht. Dank je wel voor de wijze woorden.




Ervaring van Rowena met waarzegster Sissy   Ervaring van Rowena met waarzegster Sissy   Ervaring van Rowena geplaatst op 7 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Top Medium. Zegt dingen die ze niet kan weten. Wil jij het ook ervaren? Bel Sissy. Namaste.




Ervaring van A. met waarzegster Sissy   Ervaring van A. met waarzegster Sissy   Ervaring van A. geplaatst op 29 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Deze dame is zeer goed, veel voorspellingen al uitgekomen. Een van de beste op deze lijn. Liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sissy   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Wat ben jij een topper. Met weinig info wist jij mij veel veel te vertellen. Zuiver. Een echte medium. Ook wat geheim was. Dankje voor de verduidelijking.
Tot gauw.




Ervaring van Ch. met waarzegster Sissy   Ervaring van Ch. met waarzegster Sissy   Ervaring van Ch. geplaatst op 18 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Lieve Sissy, ik bel al een jaar met jou. Wat heb jij mij de afgelopen jaar goed geholpen. Je bent een geweldige medium. Je voorspellingen komen altijd uit. Jij bent meer dan 5 sterren waard. Geweldig mens. Liefs Rubia.




Ervaring van Rubia met waarzegster Sissy   Ervaring van Rubia met waarzegster Sissy   Ervaring van Rubia geplaatst op 14 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Sissy is vanaf de eerste minuut duidelijk in haar uitleg. Ze zegt waar het op staat.
Duidelijk en transparant. Ze is een super medium. Ik kan haar iedereen aanbevelen.




Ervaring van Marie met waarzegster Sissy   Ervaring van Marie met waarzegster Sissy   Ervaring van Marie geplaatst op 4 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Sissy is to the point. Binnen 'no time' zoveel informatie dat je van haar krijgt is echt ongelooflijk. Alles wat ze tot op heden heeft verteld is al uitgekomen. Je bent TOP en 1 van de beste bij mediums.nl.




Ervaring van anoniem met waarzegster Sissy   Ervaring van anoniem met waarzegster Sissy   Ervaring van anoniem geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Heel vlotte dame , zeer correct . Fijn gesprek , nu weet ik wat me te wachte staat . Dank je wel Sissy voor je hulp en een luisterend hoor . Groetjes valerie.




Ervaring van Valerie met waarzegster Sissy   Ervaring van Valerie met waarzegster Sissy   Ervaring van Valerie geplaatst op 6 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Na 11 jaar heb ik je gevonden. de meter van mijn dochter Kyra.

Ze zal blij zijn dat ze haar meter teruggevonden heeft.




Ervaring van FEYA met waarzegster Sissy   Ervaring van FEYA met waarzegster Sissy   Ervaring van FEYA geplaatst op 22 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Prachtig en geweldig consult gehad. Deze dame is echt goed. Kan mensen goed lezen en beschrijven zonder informatie. Ben benieuwd naar de uitkomst van de voorspellingen.




Ervaring van Ra met waarzegster Sissy   Ervaring van Ra met waarzegster Sissy   Ervaring van Ra geplaatst op 18 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-almere.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-almere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-almere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-almere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden