Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-almere.nl


  Waarzegsters in Almere geven inzicht in uw toekomst, werk en relaties.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online waarzegsters uit Almere
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-almere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lexie
  Ervaring met waarzegster Lexie
  Wauw super mooi consult gehad. Echt een lieve vrouw en ze heeft mij echt positieve Vibes gegeven.




Ervaring van Raiza met waarzegster Lexie   Ervaring van Raiza met waarzegster Lexie   Ervaring van Raiza geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lexie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Dankjewel Monique voor je extra geduld met
Dank u wel voor de wijze adviezen. Fijn je aan de lijn te hebben gehad.
A.




Ervaring van Anoniem  met waarzegster Monique   Ervaring van Anoniem  met waarzegster Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Gunter wat ben jij goed zeg.
Alle voorspellingen komen gewoon uit je bent een Topper.
Hoop dat je voorspelling betreft een oude vriend van mijn man en mij uitkomt. Liefs M




Ervaring van M met waarzegster Gunter   Ervaring van M met waarzegster Gunter   Ervaring van M geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lexie
  Ervaring met waarzegster Lexie
  Toppertje ben je. Bel je snel weer.




Ervaring van Sinti met waarzegster Lexie   Ervaring van Sinti met waarzegster Lexie   Ervaring van Sinti geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lexie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  John heeft een hoge zuivere fibratie, echt een engel die je verder helpt met z'n waarnemeningen en voorspellingen die echt uitkomen. M




Ervaring van M met waarzegster John   Ervaring van M met waarzegster John   Ervaring van M geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Aylin
  Ervaring met waarzegster Aylin
  Aylin, je bent een scherpe, zuivere en lieve medium! Je voorspelling is uitgekomen. Thanks




Ervaring van M met waarzegster Aylin   Ervaring van M met waarzegster Aylin   Ervaring van M geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marieke
  Ervaring met waarzegster Marieke
  Hallo lieve marieke,heel mooie reading had kon veel plaatsen en heeft duidelijke antwoorden houd je onnodig aan de lijn en heel goed luisteren dank u marieke ik bel u nog terug .liefs A




Ervaring van Andrea  met waarzegster Marieke   Ervaring van Andrea  met waarzegster Marieke   Ervaring van Andrea geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mate
  Ervaring met waarzegster Mate
  Wow wat een mooi en fijn gesprek met jou Mate. Veel dank voor het meekijken en mooi wat u heeft kunnen doorgeven. Hopelijk tot snel!
Veel liefs, jongedame die spoedig naar Curaçao verhuist.




Ervaring van Reshma met waarzegster Mate   Ervaring van Reshma met waarzegster Mate   Ervaring van Reshma geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mate  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Madeleine
  Ervaring met waarzegster Madeleine
  Beste M,

Ik wil je even laten weten dat het heel goed gaat na gesprek met je . Dank je voor alles.
Natascha.




Ervaring van Natascha met waarzegster Madeleine   Ervaring van Natascha met waarzegster Madeleine   Ervaring van Natascha geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Madeleine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster MB Rhais
  Ervaring met waarzegster MB Rhais
  Lieve MBR, jij hebt mij altijd goed geholpen. Je hebt het hart op de juiste plaats.




Ervaring van Fay met waarzegster MB Rhais   Ervaring van Fay met waarzegster MB Rhais   Ervaring van Fay geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster MB Rhais
  Ervaring met waarzegster MB Rhais
  Prachtig en krachtig paragnost. Zeker een aanrader in moeilijke tijden. Het is alsof ze je voorbereidt om moedig door de hindernissen te gaan. Een heel meelevend paragnost die werkt vanuit de situatie nu naar de situatie in de toekomst. Veel liefde - Maud




Ervaring van Maud met waarzegster MB Rhais   Ervaring van Maud met waarzegster MB Rhais   Ervaring van Maud geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johan
  Ervaring met waarzegster Johan
  Je bent echt een topper Johan. Al jouw boodschappen zijn zo duidelijk, echt onvoorstelbaar.

Steengoed ben je.
Dankjewel en tot snel XX.




Ervaring van Veronique met waarzegster Johan   Ervaring van Veronique met waarzegster Johan   Ervaring van Veronique geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Het zijn de kleine dingen die je doorkrijgt, maar het is zo mooi, zo intens. Dank daarvoor Monique. Xx.




Ervaring van Jannie met waarzegster Monique   Ervaring van Jannie met waarzegster Monique   Ervaring van Jannie geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Fenya
  Ervaring met waarzegster Fenya
  Fenya,
Bedankt voor de inzichten gisteren.
Je sloeg de nagel op de kop, de eerste voorspelling is al uitgekomen en het gesprek is super goed en vertrouwd verlopen, net wat u gezegd had.
Fenya draaid er geen doekjes rond, als je een eerlijk medium wil, moet je haar zeker bellen.
Ik bel u zeker terug.
Inge.





Ervaring van Inge met waarzegster Fenya   Ervaring van Inge met waarzegster Fenya   Ervaring van Inge geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Fenya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Madeleine
  Ervaring met waarzegster Madeleine
  een heel lieve dame en een aanrader .

Liefs Marianne .




Ervaring van Marianne  met waarzegster Madeleine   Ervaring van Marianne  met waarzegster Madeleine   Ervaring van Marianne geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Madeleine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Sorry Carola ik viel weg.

Ik hoop zo dat de doorbraak er komt!.

En dat S en ik weer verder samen gaan.

Over zijn moeder had u heel goed gezien.

Ik voel ook dat dit nog niet klaar is.




Ervaring van Amalia met waarzegster Carola   Ervaring van Amalia met waarzegster Carola   Ervaring van Amalia geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lobke
  Ervaring met waarzegster Lobke
  Wat een super lieve dame is Lobke toch, en wat een topper in haar vak. Alles wat ze aanvoelde klopte. Een echte aanrader en duizend sterren waard. Bel haar en ervaar het, je zal versteld staan van haar kunnen. Lobke duizend maal dank voor je fijne gesprekken. Liefs Carine.




Ervaring van Carine met waarzegster Lobke   Ervaring van Carine met waarzegster Lobke   Ervaring van Carine geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Lieve Donna, vorig week gesproken na weer enkele maanden geleden en toen waren je voorspellingen reeds uitgekomen. en nu zelfs amper op een week tijd ! Hij is terug Donna en volledig terug . Ik ben je zo dankbaar voor al je voorspellingen waar je bonk steeds op zit !! De beste .




Ervaring van Anna met waarzegster Donna   Ervaring van Anna met waarzegster Donna   Ervaring van Anna geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mina
  Ervaring met waarzegster Mina
  Mina is meer dan 5 sterren waard! echt een topper!! xx M




Ervaring van Meine met waarzegster Mina   Ervaring van Meine met waarzegster Mina   Ervaring van Meine geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Madeleine
  Ervaring met waarzegster Madeleine
  Lieve Madeleine. Heel erg bedank voor de mooie consult en de duidelijke en fijne uitleg. Ben u heel erg dankbaar. Alles klopte.
xx Saar




Ervaring van Sara met waarzegster Madeleine   Ervaring van Sara met waarzegster Madeleine   Ervaring van Sara geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Madeleine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tjitske
  Ervaring met waarzegster Tjitske
  Tjitske is echt een topper.. ik bel snel weer, hopen dat je voorspelling uitkomt. grtjes E




Ervaring van Enya met waarzegster Tjitske   Ervaring van Enya met waarzegster Tjitske   Ervaring van Enya geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Roos
  Ervaring met waarzegster Roos
  Lieve Roos je bent altijd zo oprecht en lief tegen mij.. roos is echt een aanrader! grtjs B




Ervaring van Bram met waarzegster Roos   Ervaring van Bram met waarzegster Roos   Ervaring van Bram geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Valentine is duidelijk 1 van de beste! Ze helpt me altijd zo goed en fijn. Veel liefs bo




Ervaring van Bo met waarzegster Valentine   Ervaring van Bo met waarzegster Valentine   Ervaring van Bo geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annick
  Ervaring met waarzegster Annick
  Annick, zoveel dank voor je warmte oprechtheid en luisterend oor, het geeft me allemaal terug een enorme levenskracht. Bedankt voor de consulten. xx M




Ervaring van Mary met waarzegster Annick   Ervaring van Mary met waarzegster Annick   Ervaring van Mary geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Ik snap volledig wat je me doorgeeft.Bedankt voor je hulp. ik neem opnieuw contact op.




Ervaring van Martina met waarzegster Carola   Ervaring van Martina met waarzegster Carola   Ervaring van Martina geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster MB Rhais
  Ervaring met waarzegster MB Rhais
  Heel fijn aangenaam gesprek. Ze zat er helemaal juist op, wist dingen die klopten. Dank voor je goede reading. Top.




Ervaring van Christella met waarzegster MB Rhais   Ervaring van Christella met waarzegster MB Rhais   Ervaring van Christella geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Laila
  Ervaring met waarzegster Laila
  Lieve Laila, bedankt .
iemand die opzoek is naar antwoorden en de juiste richting in de toekomst, bij Laila zit je echt bij de juiste persoon. Ik heb nog nooit mij zo op mijn gemak gevoeld en niemand heeft mij zo kunnen lezen en beschrijven, helpen en sturen, en vooral kunnen lezen van binnen wat ik zelf niet wist. Met de juiste antwoorden en hulp wijst ze jou de weg. Het voelt echt als een moeder/zus/beste vriendin gevoel die jou echt begrijpt en helpt op de juiste weg. Knuffel.




Ervaring van KW met waarzegster Laila   Ervaring van KW met waarzegster Laila   Ervaring van KW geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romeo
  Ervaring met waarzegster Romeo
  Lieve lieve Romeo.. in 1 woord wauw! Jij kan zo fijn en juist zaken beschrijven!! Een mooie gave heb je! Er zijn toch al wat voorspellingen uitgekomen hoor. K’bel je snel terug!




Ervaring van Anoniem met waarzegster Romeo   Ervaring van Anoniem met waarzegster Romeo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Lieve Donna, vorig week gesproken na weer enkele maanden geleden en toen waren je voorspellingen reeds uitgekomen en nu zelfs amper op een week tijd ! Hij is terug Donna en volledig terug !!! Ik ben je zo dankbaar voor al je voorspellingen waar je bonk steeds op zit !! De beste !




Ervaring van Anna met waarzegster Donna   Ervaring van Anna met waarzegster Donna   Ervaring van Anna geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Al voor de zoveelste keer weet zij een situatie zo raak aan te geven binnen een tijd die zij aangeeft. Wat een bijzonder mooie vrouw is Donna vol gave!




Ervaring van Nathalie met waarzegster Donna   Ervaring van Nathalie met waarzegster Donna   Ervaring van Nathalie geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Victor
  Ervaring met waarzegster Victor
  Victor wat ben jij ongelofelijk goed in jou voorspellingen..
Ik heb je ongeveer een week geleden geraadpleegd over bepaalde zaken betreft een persoon.
Victor je vertelde dat alles goed zou komen
en dat er heel snel kontakt zou komen en dat we elkaar snel zouden zien. Nou Victor dat is ook gebeurd Ik raad een ieder Victor aan een hele accurate medium in zijn voorspelligen Geen bla bla om je lang aan de lijn te houden
Dankjewel Victor kei
Anoniempje




Ervaring van Anoniem met waarzegster Victor   Ervaring van Anoniem met waarzegster Victor   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Victor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marieke
  Ervaring met waarzegster Marieke
  Lieve marieke telkens ben ik verbaasd als ik jou opbel ik kan mijn zorgen kwijt bij u jij bent mijn steun en vertrouwenpersoon, en voel me opgelucht het ene je zei was waar, ik had het niet verwacht, maar mijn geduld was inderdaad beloond ik heb nu weer contact met x en het verloopt rustig zonder discusies en kan er weer opgebouwd worden je bent heel erg bedankt ik bel je zeker en vast terug liefs fatima.




Ervaring van Fatima met waarzegster Marieke   Ervaring van Fatima met waarzegster Marieke   Ervaring van Fatima geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Lieve Anouk, het was confronterend hoe je me naar mezelf liet kijken in mijn relatie. Ik heb je raad opgevolgd en dat werpt zijn vruchten meer dan af. Bedankt voor je eeuwige geduld en het durven de waarheid te zeggen op een begripvolle manier. Dankjewel 1000 sterren.




Ervaring van Anoniem  met waarzegster Anouk   Ervaring van Anoniem  met waarzegster Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Isha wat bent u een lief mens. Heel blij dat ik u gebeld heb. Alles wat u over hem doorkreeg klopte helemaal.
En dat er contact zou komen, wat uitkwam.
Hartelijk dank.
Tot bels weer...




Ervaring van Sonja met waarzegster Isha   Ervaring van Sonja met waarzegster Isha   Ervaring van Sonja geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  beste Yuorah, jij haalt zoveel bij me naar boven.
Bedankt voor je fijne gesprek. Bedankt.




Ervaring van Paul met waarzegster Yuorah   Ervaring van Paul met waarzegster Yuorah   Ervaring van Paul geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-almere.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-almere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-almere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-almere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden