Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-almere.nl


  Waarzegsters in Almere geven inzicht in uw toekomst, werk en relaties.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online waarzegsters uit Almere
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-almere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Arend
  Ervaring met waarzegster Arend
  Zeer snel had hij door wat er op een dieper niveau speelde. Zeer inlevend ook wat zeer prettig is. Ik heb veel mediums gesproken, maar hij voelt echt als 1 van de betere. Ik zou zeggen een echte aanrader.
Veel liefs.




Ervaring van Nicole met waarzegster Arend   Ervaring van Nicole met waarzegster Arend   Ervaring van Nicole geplaatst op 13 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sarina
  Ervaring met waarzegster Sarina
  Lieve Sarina,

Ik heb je reeds verschillende keren gebeld, was eigenlijk nog op zoek naar de woorden die naar waarde kunnen omschrijven wat voor een uitzonderlijke iemand jij bent. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik dit niet correct kan omschrijven.

Als er een ding is wat ik iedereen in een jaar als 2020 gun op dit moment, is het wel een consult met jou.

Hoe moeilijk een situatie soms ook kan zijn, het gegeven dat ik jouw heb mogen leren kennen en in dit proces door jou mag begeleid worden, geeft me zeer veel hoop en kracht in de toekomst. Daar waar ik het niet meer zag zitten, heb jij er een boeiende uitdaging van kunnen maken voor me.

Dank je wel voor wie je bent en wat je met ons wilt delen.

Veel liefs
E. T.




Ervaring van e. met waarzegster Sarina   Ervaring van e. met waarzegster Sarina   Ervaring van e. geplaatst op 12 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Exena
  Ervaring met waarzegster Exena
  Hiiii Exena, mijn rots in de branding. Wat fijn om jou elke keer weer te spreken. Je bent altijd zo duidelijk en brengt heel veel rust en kan ook gewoon lekker met je lachen. Bedankt voor je support tijdens deze periode die voor mij soms lastig is. Jij geeft me elke keer net dat duwtje/zetje in de rug om door te bijten. Tot de volgende keer. ?If I had one wish.:)?.




Ervaring van N met waarzegster Exena   Ervaring van N met waarzegster Exena   Ervaring van N geplaatst op 12 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Exena
  Ervaring met waarzegster Exena
  Dankjewel voor je zeer uitgebreide uitleg, ik heb er veel aan. Het gesprek werd onderbroken en toen was je helaas meteen in gesprek. Ik bel je zeker nog eens terug.




Ervaring van Snapt nu meer met waarzegster Exena   Ervaring van Snapt nu meer met waarzegster Exena   Ervaring van Snapt nu meer geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Desteny is een hele lieve, eerlijke dame met humor. 2 voorspellingen zijn uitgekomen inmiddels en ik wacht op de rest. Ze weet me altijd gerust te stellen en aan het lachen te maken. Een topper. Liefs R,.




Ervaring van R met waarzegster Desteny   Ervaring van R met waarzegster Desteny   Ervaring van R geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Ik bel Destiny regelmatig, een hele leuke, fijne vrouw met humor. Je weet me altijd gerust te stellen met bepaalde dingen. heb je zojuist aan de telefoon gehad om te vertellen dat 1 voorspelling uit is gekomen en dat is dat ik heel snel weer werk zou vinden. Er is ook een voorspelling uitgekomen dat ik M zou zien. Liefs, R.




Ervaring van R. met waarzegster Desteny   Ervaring van R. met waarzegster Desteny   Ervaring van R. geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  lieve Cassandra, bedankt dat u altijd de neemt om al mijn vragen te beantwoorden. Hopelijk is het eindelijk voorbij of het nou in mij voordeel is of niet.




Ervaring van Voetbal met waarzegster Cassandra   Ervaring van Voetbal met waarzegster Cassandra   Ervaring van Voetbal geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  He is a kind and amazingly accurate. Totally recommend to anyone in need of clarirty delivered in a gentle, thoughtful way. A big thank John for the ongoing and valued support. Amazing.




Ervaring van W met waarzegster John   Ervaring van W met waarzegster John   Ervaring van W geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sonja
  Ervaring met waarzegster Sonja
  Hey Sonja, je voorspelling van ongeveer een maand geleden was uitgekomen op liefdesvlak. Iemand in mijn omgeving had inderdaad laten merken dat hij me zag zitten. Verbluffend gewoon . Enkel is het nu nog afwachten op werk vlak. Ik kijk er alle sinds naar uit . Groetjes, L.L.




Ervaring van L.L. met waarzegster Sonja   Ervaring van L.L. met waarzegster Sonja   Ervaring van L.L. geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tabitha
  Ervaring met waarzegster Tabitha
  Hallo Tabitha, ik wilde je nog bedanken voor je reading. Ik bel je gauw een keer. Je nieuwe politievriendin Natasja.




Ervaring van Natasja met waarzegster Tabitha   Ervaring van Natasja met waarzegster Tabitha   Ervaring van Natasja geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Bedankt voor de snelle reactie die altijd klopt en mij meer zelfvertrouwen geeft, je bent een fijne oprechte dame.




Ervaring van Jeski met waarzegster Romyna   Ervaring van Jeski met waarzegster Romyna   Ervaring van Jeski geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Exena
  Ervaring met waarzegster Exena
  DANKJEWEL. Je bent zo goed en ook zo goed in je uitleg.

Liefs,
Karin.




Ervaring van Karin met waarzegster Exena   Ervaring van Karin met waarzegster Exena   Ervaring van Karin geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dinah
  Ervaring met waarzegster Dinah
  De verbinding viel weg en toen was je in gesprek. Dat heeft ook zo moeten zijn denk ik. Dankjewel voor het gesprek, ik ben benieuwd en laat het je weten.




Ervaring van Van het liedje met waarzegster Dinah   Ervaring van Van het liedje met waarzegster Dinah   Ervaring van Van het liedje geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Lieve Monique ik wil je graag bedanken voor alles wat je al voor me gedaan hebt. Je bent een top medium met zovele inzichten. Ik geloof zo hard in jou elke dag wordt ik vriendelijk te woord gestaan.
Ik moet nog even door bijten. Ik laat zeker een berichtje achter.
Ik je aanraden aan iedereen die het moeilijk heeft.
Dank je wel Monique x.




Ervaring van Anneke met waarzegster Monique   Ervaring van Anneke met waarzegster Monique   Ervaring van Anneke geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marie
  Ervaring met waarzegster Marie
  Lieve Marie, lang deze weg wil ik je graag bedanken voor alles. Je betekend echt zoveel voor mij. Je bent zo mooi zo goed, begripvol en geduldig. Geen moment is je teveel, de situatie is te gek voor woorden. Maar telkens geef je me de kracht en het geloof in de goede afloop. En die zal er zijn. Samen komen we er Marie.
Je bent mijn vriendin voor het leven. Dikke kus Marie en uit mijn hart dankjewel.




Ervaring van Anneke met waarzegster Marie   Ervaring van Anneke met waarzegster Marie   Ervaring van Anneke geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Babbetje
  Ervaring met waarzegster Babbetje
  Babbteje is een heel vlot en goed medium. Je bent heel zuiver en inlevend. Fijn je gesproken te hebben, want dit helpt me weer op de rails.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Babbetje   Ervaring van Anoniem met waarzegster Babbetje   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Babbetje  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoya
  Ervaring met waarzegster Zoya
  Nog een kleine correctie ivm de waardering van het aantal sterren ipv 3 zeer zeker 5 sterren van mij. Spreek je snel weer Zoya.




Ervaring van L. met waarzegster Zoya   Ervaring van L. met waarzegster Zoya   Ervaring van L. geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Hierbij laat ik wederom een welverdiende getuigenis achter voor Romyna. Zij weet hoe ontzettend moeilijk ik het gehad heb de afgelopen tijd en nog steeds heb ik het wel eens moeilijk. Maar met haar eeuwige geduld, begrip, adviezen en juiste inzichten sleept zij mij er iedere x doorheen. En haar voorspellingen komen dan ook uit, vroeg of laat. Voor mij is Romyna echt de beste, en ze is ook nog eens ontzettend lief. Hartelijk dank weer en tot heel snel. Liefs FF ;-) .




Ervaring van FF met waarzegster Romyna   Ervaring van FF met waarzegster Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Lieve vrouw Adora, ik stuur mijn dank voor de mooie reading op 9 augustus. Je voelde alles aan, en ik vertelde jou niets. Je sprak persoonlijke punten uit van mijn moedertje, het is waar het is niet eerlijk gegaan. Maar geloof in je woorden omdat je zoveel punten raak had. Jij bent een topper op deze lijn, 5 sterren zeker waard.




Ervaring van Annie met waarzegster Adora   Ervaring van Annie met waarzegster Adora   Ervaring van Annie geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sonja
  Ervaring met waarzegster Sonja
  Sonja je bent kort maar krachtig. Eerlijk bovendien. Het ligt nog in de kaarten net als wat een ander medium heeft voorspeld ivm thuiswerken. Dan moet het goedkomen.




Ervaring van Min met waarzegster Sonja   Ervaring van Min met waarzegster Sonja   Ervaring van Min geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoya
  Ervaring met waarzegster Zoya
  Zoya heeft al een aantal dingen gezegd die al uitgekomen zijn. Vriendelijke vrouw met rustige stem. Houdt je niet onnodig aan de lijn. Ik zal jouw raad opvolgen om het wat los te laten en mijn gedachten wat te verzetten. Dank je wel Zoya en ik spreek je binnenkort weer.




Ervaring van L. met waarzegster Zoya   Ervaring van L. met waarzegster Zoya   Ervaring van L. geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Moni
  Ervaring met waarzegster Moni
  Lieve Moni, we waren in gesprek en de verbinding viel weg. Dank voor je verhaal. De tijd zal het leren wat de uitkomst van jouw waarnemingen en gevoel is. Ik laat het je zeer zeker weten. Dank je wel.




Ervaring van loes met waarzegster Moni   Ervaring van loes met waarzegster Moni   Ervaring van loes geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annick
  Ervaring met waarzegster Annick
  Net gebeld, nagel op de kop.
Ik kon eerst alleen niet die internationale dame plaatsen waarmee hij iets af te handelen heeft, maar na ophangen besefte ik me dan zijn ex een Engelse achternaam heeft, dus het moet zeker over haar gaan.




Ervaring van Esmeralda met waarzegster Annick   Ervaring van Esmeralda met waarzegster Annick   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 9 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali, je had het goed. Je zei dingen die gewoon kloppen.
Ik ga mij zen houden en ik wil je bedanken :)). Tot heel gauw weer.

Ciao.

Motormuisje.




Ervaring van Viktoria met waarzegster Gazali   Ervaring van Viktoria met waarzegster Gazali   Ervaring van Viktoria geplaatst op 8 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Jos ik las de reviews en heb jou ook gebeld, razendsnel antwoord en voorspelling dat we snel contact zouden hebben. En inderdaad je had gelijk. Wow ik weet niet hoe je het doet maar het komt uit. Vandaag jou weer gebeld, je zei dat we elkaar gingen zien komende week, ik ben benieuwd of dit ook weer gaat uitkomen, en weer was je zo snel met je voorspelling. Thanks.




Ervaring van Frank met waarzegster Jos   Ervaring van Frank met waarzegster Jos   Ervaring van Frank geplaatst op 8 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Deze man is geweldig.
Ik belde hem op, omdat ik heel diep zat in een situatie.
Hij wist mij niet alleen mooie woorden te vertellen, maar hij deed dit ook nog eens op zo een luchtige manier vol humor.
Een geschenk om mee te mogen praten, als je het licht even kwijt bent en op zoek bent naar hoop en een lach.




Ervaring van Joyce met waarzegster Gunter   Ervaring van Joyce met waarzegster Gunter   Ervaring van Joyce geplaatst op 8 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Vanochtend heb ik voor het eerst Sissy gesproken en voor ik iets kon vertellen kwam er een waterval aan informatie en dit klopte helemaal. Zij heeft mij een heel gelukkig gevoel gegeven voor de toekomst met mijn grote liefde en mijn (klein)kinderen.




Ervaring van gelukkige vrouw met waarzegster Sissy   Ervaring van gelukkige vrouw met waarzegster Sissy   Ervaring van gelukkige vrouw geplaatst op 8 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shania
  Ervaring met waarzegster Shania
  Beste Shania, je bent een lieve vrouw om mee te praten. Ik moet mij geen zorgen maken, bedankt en tot bels.
Inge.




Ervaring van Inge met waarzegster Shania   Ervaring van Inge met waarzegster Shania   Ervaring van Inge geplaatst op 8 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marco
  Ervaring met waarzegster Marco
  Dankjewel. Direct to the point, rustig vriendelijk. Vol afwachting hopend dat je voorspelling uitkomt. Inge.




Ervaring van Inge met waarzegster Marco   Ervaring van Inge met waarzegster Marco   Ervaring van Inge geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Yoshua, het gaat toch goedkomen, op de een of andere manier is er nog iemand, een man, bij betrokken en die schopt herrie. De rest gaat gewoon zoals gepland en ik moet ook mijn verstand blijven gebruiken.




Ervaring van Maria met waarzegster Yoshua   Ervaring van Maria met waarzegster Yoshua   Ervaring van Maria geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Thaiis is een beetje mijn steun en toeverlaat geworden de afgelopen weken.
Hoe vaak ik haar ook belde, ze zag steeds wat er aan de hand was.
En hoe donker mijn wolken ook werden, zij bleef het zelfde zien voor de toekomst.
Nu maar wachten tot het uit komt, maar deze vrouw zit in mijn hart. Dus ik heb er alle vertrouwen in.




Ervaring van Joyce met waarzegster Thaiis   Ervaring van Joyce met waarzegster Thaiis   Ervaring van Joyce geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nina
  Ervaring met waarzegster Nina
  Beste Nina ,

Blij met u gepraat te hebben alles klopt zoals en bus
Bedankt tot de volgende
Grt Tanja.




Ervaring van Tanja met waarzegster Nina   Ervaring van Tanja met waarzegster Nina   Ervaring van Tanja geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Hierbij wil ik graag een top beoordeling geven voor een van de beste mediums op de lijn. Ik heb Beau al vaak gesproken en is echt goed en helder in de inzichten die hij geeft. Tot nu toe had je het steeds aan het juiste eind. En dankzij jou is een hele moeilijke periode draagbaar geworden. Bedankt en tot snel.




Ervaring van Marij met waarzegster Beau   Ervaring van Marij met waarzegster Beau   Ervaring van Marij geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Moni
  Ervaring met waarzegster Moni
  Ik heb je net aan de lijn gehad en je laten praten. Ik moest niet veel uitleggen. Je schetste mijn situatie zoals die is.
xxx.




Ervaring van anoniem met waarzegster Moni   Ervaring van anoniem met waarzegster Moni   Ervaring van anoniem geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Soms zoek ik me suf naar antwoorden en dan vraag ik het jou Anouk en dan ben ik weer een stuk wijzer. Ondanks al die voorspellingen die zijn uitgekomen, blijf ik af en toe onzeker. Met alle geduld vertel je mij dan weer wat je ziet en moet ik achteraf constateren dat de zorgen niet altijd nodig waren. Anouk je extreem goede kaartlegster, zeg ik als kaartlegster.




Ervaring van luna met waarzegster Anouk   Ervaring van luna met waarzegster Anouk   Ervaring van luna geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-almere.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-almere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-almere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-almere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden