Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-almere.nl


  Waarzegsters in Almere geven inzicht in uw toekomst, werk en relaties.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online waarzegsters uit Almere
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-almere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nina
  Ervaring met waarzegster Nina
  Lieve Nina ik wil je bedanken voor het mooi gesprek, en inzichten die je mij gegeven hebt vandaag Ik wacht het rustig af. Dankje wel Nina voor alles.




Ervaring van Verginia met waarzegster Nina   Ervaring van Verginia met waarzegster Nina   Ervaring van Verginia geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tancy
  Ervaring met waarzegster Tancy
  Tancy,
Bedankt voor het fijne, duidelijke en respectvolle gesprek zonet. Heeft inzicht gegeven en een positieve kijk op de toekomst. Ondanks het minder leuke inzicht.
Ik heb je niet meer persoonlijk kunnen bedanken daarom via deze weg.
Bedankt.




Ervaring van Inge met waarzegster Tancy   Ervaring van Inge met waarzegster Tancy   Ervaring van Inge geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tabitha
  Ervaring met waarzegster Tabitha
  Zeer bijzonder gesprek gehad vanavond met Tabitha. Ze kon me erg veel vertellen over een speciale (heftige) situatie. Op naar de toekomst en ik laat gauw van me horen als er ontwikkelingen zijn. Thx Tabitha




Ervaring van O met waarzegster Tabitha   Ervaring van O met waarzegster Tabitha   Ervaring van O geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  U bent een geweldige vrouw een lieve moederfiguur en zeer motiverend, u bezit de krachten van een Engel, hartelijk dank en ik laat u zeker weten wat er verder gebeurt,

Mooiste vond ik dat u meteen zei, wat is er gebeurt, hahaha

Sweet dreams en een grote knuffel van mij

R

.




Ervaring van R met waarzegster Leandra   Ervaring van R met waarzegster Leandra   Ervaring van R geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kaatje
  Ervaring met waarzegster Kaatje
  Kaatje gaat direct op haar gevoel af na het bijken van mijn foto , voelde ze meteen aan wat er aan de hand was , ze heeft me letterlijk van mijn stoel geblazen en ze is heel vrolijk en lief .
Ik voelde mij weer helemaal opgeladen na ons gesprek .
Bedankt Kaatje je bent de max ..




Ervaring van Twijfelaar met waarzegster Kaatje   Ervaring van Twijfelaar met waarzegster Kaatje   Ervaring van Twijfelaar geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Hope
  Ervaring met waarzegster Hope
  Lieve Hope,

Normaal gesproken plaats ik pas een getuigenis wanneer er voorspellingen uitgekomen zijn.
Maar jij hebt me van mijn sokken geblazen

Bedankt voor je voorspellingen, en ik laat hier zeker nog een berichtje achter wanneer ze uitgekomen zijn.

Veel liefs N.




Ervaring van N met waarzegster Hope   Ervaring van N met waarzegster Hope   Ervaring van N geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sandra
  Ervaring met waarzegster Sandra
  Dank je voor de mooie Reading en de healing. Het gaat mij zeker erg helpen de komende tijd. Waarvoor dank. Ik zie het allemaal positief tegemoet en blijf er in geloven. Dank je.




Ervaring van Mar met waarzegster Sandra   Ervaring van Mar met waarzegster Sandra   Ervaring van Mar geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Paloma
  Ervaring met waarzegster Paloma
  Hi Paloma,
Bedankt voor je geduld met mij. Ik bel je al wat jaren en er zijn inmiddels voorspellingen uitgekomen. Je bent echt goed, zeker met foto-readings. Nogmaals bedankt en tot snel weer eens. xx T.




Ervaring van Terese met waarzegster Paloma   Ervaring van Terese met waarzegster Paloma   Ervaring van Terese geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Beste Yoshua,
Gisteren sprak ik u over de liefde. Ik vroeg u om een voorspelling te doen op korte termijn. U vertelde mij dat ik nog iets tegoed had, een bedrag waar ik toch blij van zou zijn. Ik kon dat helemaal niet plaatsen. Nou wat staat er vanmorgen op mijn rekening; een extra bonus van mijn werk. Okay nu heb ik weer hoop over de grote liefde dat komt aankomende zomer. Ik spreek u zeker nog wel eens.




Ervaring van Bewijs met waarzegster Yoshua   Ervaring van Bewijs met waarzegster Yoshua   Ervaring van Bewijs geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  wouw , deze man is kei goed , voeld direct de situatie aan en heb kei goed advies gehad . Dank je wel Meine .




Ervaring van An met waarzegster Meine   Ervaring van An met waarzegster Meine   Ervaring van An geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tabitha
  Ervaring met waarzegster Tabitha
  Heerlijke directe dame. NO bullshit, geen zweverige gelul, maar duidelijke antw. Voelt, ziet, geeft door en wijkt niet af van haar mening. Gotta love her. X.




Ervaring van Patricia met waarzegster Tabitha   Ervaring van Patricia met waarzegster Tabitha   Ervaring van Patricia geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sellena
  Ervaring met waarzegster Sellena
  Ik vind je superleuke dame, je kreeg kippevel van mijn verhaal en van mij. Dank je wel voor je compliment, laat je weten, hoe t verder is verlopen. Grote knuffel van mij.




Ervaring van R met waarzegster Sellena   Ervaring van R met waarzegster Sellena   Ervaring van R geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sellena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marian
  Ervaring met waarzegster Marian
  Zeer lieve vrouw. Geeft duidelijke antwoorden. Zal haar zeker opnieuw bellen.




Ervaring van K met waarzegster Marian   Ervaring van K met waarzegster Marian   Ervaring van K geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marian
  Ervaring met waarzegster Marian
  Zeer lieve vrouw. Geeft duidelijke antwoorden. Zal haar zeker opnieuw bellen.




Ervaring van K met waarzegster Marian   Ervaring van K met waarzegster Marian   Ervaring van K geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lineke
  Ervaring met waarzegster Lineke
  Lineke, is een lieve vrouw ziet een hoop. Wie geduld heeft wordt extra beloond. Voorspellingen komen zeker uit bij tijd. Het is de moeite waard om met Lineke in contact te komen.

Gr. Angela.




Ervaring van Angela met waarzegster Lineke   Ervaring van Angela met waarzegster Lineke   Ervaring van Angela geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissi
  Ervaring met waarzegster Sissi
  Goeie dag Sissi. Hartelijk dank vr het hele fijne, geruststellende gesprek van daarnet (17/01) zeer waardevol. Warme groet.




Ervaring van Myriam met waarzegster Sissi   Ervaring van Myriam met waarzegster Sissi   Ervaring van Myriam geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Violette
  Ervaring met waarzegster Violette
  Dank voor het fijne gesprek. Laat het verleden los en kijk naar de toekomst. Nogmaals dank, Liefs.




Ervaring van Juanita met waarzegster Violette   Ervaring van Juanita met waarzegster Violette   Ervaring van Juanita geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Micha
  Ervaring met waarzegster Micha
  Sow ik sta nog steeds perplex na de Reading van straks. Je kon tot in detail beschrijven hoe ik me voelde en wat er speelt, zonder iets te zeggen. Je bent een topper.




Ervaring van J met waarzegster Micha   Ervaring van J met waarzegster Micha   Ervaring van J geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Wat kan ik anders zeggen dan dat deze man mij omverblaast met zijn krachten hij weet wat hij zegt en heeft ook bijna altijd gelijk. Voorspellingen komen beetje bij beetje al uit en eerlijk gezegd eng hoe hij het verwoord en hoe het degelijk zo uitkomt, vind jou een echte topper Gunter, jij verdient echt alleen maar het aller beste respect voor jou knapperd je weet wel wie.




Ervaring van R met waarzegster Gunter   Ervaring van R met waarzegster Gunter   Ervaring van R geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Lieve cassandra,
Sind enige maanden bel ik je op. Van in het begin af zei je me dat er een bericht naar me toe ging komen van mijn ex. Voet bij stuk hield je en hoe vaak ik je ook opbelde altijd rustig en kalm bleef je en ongelooflijk maar waar je had gelijk alweer, vandaag kwam het bericht. Je bent een topmedium.




Ervaring van Fanny met waarzegster Cassandra   Ervaring van Fanny met waarzegster Cassandra   Ervaring van Fanny geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bonny
  Ervaring met waarzegster Bonny
  Lieve bonny .
We hebben vandaag een heel mooi gesprek gehad. En wow ik sta nog versteld hoe u alles mag zien. Heel erg mooi alles klopte bedankt.
Een hele dikke knuffel .




Ervaring van Anoniem met waarzegster Bonny   Ervaring van Anoniem met waarzegster Bonny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Micha
  Ervaring met waarzegster Micha
  wouw , Micha , je zat er knal op bij het bekijken van de foto's , je hebt me zeer sterk verbaast en alles wat je zei klopte .
je bent ook zeer lief en leuk om mee te praten .




Ervaring van Ikke met waarzegster Micha   Ervaring van Ikke met waarzegster Micha   Ervaring van Ikke geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Paloma
  Ervaring met waarzegster Paloma
  Super liever dame, zeer aangename stem ik had haar een foto gestuurd en ze is zeer sterk en zeer snel in het aanvoelen van de situatie. Alles wat ze zei, klopte volledig was zeker mijn geld waard.




Ervaring van A. met waarzegster Paloma   Ervaring van A. met waarzegster Paloma   Ervaring van A. geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Poppy-Jo
  Ervaring met waarzegster Poppy-Jo
  Zeer aangename dame en voelt de dingen aan zoals ze zijn .
Dank je wel Poppy - Jo .




Ervaring van A. met waarzegster Poppy-Jo   Ervaring van A. met waarzegster Poppy-Jo   Ervaring van A. geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Poppy-Jo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mina
  Ervaring met waarzegster Mina
  Mina, heel erg bedankt voor al je voorspellingen de afgelopen jaren. Alle voorspellingen zijn uitgekomen. Ook die van eind december jl. Ik ben heel blij met jou als medium. Naast je voorspellingen heb je ook een mooi hart. Je bent eerlijk en je geeft eerlijk advies wat ik heel erg waardeer. Mijn dank is groot.




Ervaring van Hortence met waarzegster Mina   Ervaring van Hortence met waarzegster Mina   Ervaring van Hortence geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  En toch kom ik altijd bij jou terecht. Krisje uit M. Je weet wel je uitleg klopt. Heel logisch je hoort me nog.




Ervaring van Krisje met waarzegster Dirk   Ervaring van Krisje met waarzegster Dirk   Ervaring van Krisje geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Antonia
  Ervaring met waarzegster Antonia
  Lieve Antonia
Jij hebt voor mij een tijd geleden de kaarten gelegd en bijzonder was dat je in details gebeurtenissen kon zien uit mijn verleden en jij mij overleden oma precies kon omschrijven heel bijzonder was dat .
Dank je voor de spirituele inzichten en het er toe geleid dat ik me hier verder in ga verdiepen. We houden contact xx.




Ervaring van JD met waarzegster Antonia   Ervaring van JD met waarzegster Antonia   Ervaring van JD geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Odette
  Ervaring met waarzegster Odette
  Beste Odette,


Ik kom de juiste woorden te kort om u te bedanken voor de mooie reading, welgemeend en zo lief.

Snel en veel info, voel me net op een of in een roze wolk.

Dank aan u.




Ervaring van Marijke met waarzegster Odette   Ervaring van Marijke met waarzegster Odette   Ervaring van Marijke geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mathilda
  Ervaring met waarzegster Mathilda
  Mathilda, dank voor het korte en bondige advies. Ik ga uw adviezen opvolgen.

Toin.




Ervaring van Toin met waarzegster Mathilda   Ervaring van Toin met waarzegster Mathilda   Ervaring van Toin geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Beste Anouk,

Ik bel regelmatig en telkens sla je de nagel op de kop.
Ook de minder leuke dingen worden gewoon op tafel gegooid en dat is top. Ik weet telkens weer waar ik sta, positief of negatief.
Bedankt voor de adviezen wat betreft mijn liefdesleven, ik haal er altijd enorm veel kracht en wijsheid uit.
.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegster Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Hallo medium Alex,

uw voorspelling kwam uit mijn vriend is weer bij me terug en het gaat goed.

met vriendelijke groeten,
Christa.




Ervaring van christa met waarzegster Alex   Ervaring van christa met waarzegster Alex   Ervaring van christa geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Zoe is snel en heel correct in de dingen die ze aanvoelt. Ze is een echt toppertje , nu begrijp ik waarom haar lijn zo vaak op rood staat ( bezet is ) , ze is gewoon de max . Dank je wel Zoe.




Ervaring van An. met waarzegster Zoe   Ervaring van An. met waarzegster Zoe   Ervaring van An. geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  heb nu jaar contact met sissy.
ze is recht voor de raap . wat ik dacht wat ik nooit zou doen wat ze zei is toch echt uit gekomen . echte topper.




Ervaring van jolanda met waarzegster Sissy   Ervaring van jolanda met waarzegster Sissy   Ervaring van jolanda geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Super leuke dame, maar haar lijn stond steeds op rood bezet, nu weet ik waarom, want ze is echt een toppertje .




Ervaring van A. met waarzegster Carola   Ervaring van A. met waarzegster Carola   Ervaring van A. geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Het is een kanjer van een medium heel deskundig in zijn vak
respect vol en een maatje om mee te praten.
Dank voor alles en tot de volgende x.




Ervaring van Juul met waarzegster Gazali   Ervaring van Juul met waarzegster Gazali   Ervaring van Juul geplaatst op 14 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-almere.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-almere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-almere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-almere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden